16 czerwca 2015

#konkurs - zgarnij "2049"

Bez zbędnego owijania w bawełnę i przydługich wstępów. Bardzo dziękuje za ponad 100 obserwatorów. To ogromnie miłe i cieszące, że czynnie tu zaglądacie i dajecie o tym znać. To jeden z największych impulsów do działania. Naprawdę serdecznie wam dziękuję!
Z tej okazji mam dla was konkurs. Dzięki uprzejmości wydawnictwa Novae Res mogę wam udostępnić egzemplarz "2049" Rafała Cichowskiego. Moją opinię możecie zobaczyć o TU


link baneru - http://s5.ifotos.pl/img/konkupng_wssnwqn.png

Konkurs będzie trwał do 11 lipca 2015 roku, do 23:59. Wyniki ogłoszę dzień później. Niedługo potem wyjeżdżam na wakacje, a chce byś nie musiał zbyt długo czekać. Jedyne co musisz zrobić, to wypełnić te kilka punktów, a zgłoszenie zostawić pod tym postem. Spośród poprawnych odpowiedzi wylosuje zwycięzcę.


1. Mieć adres korespondencyjny na terenie Polski.
2. Wyrazić chęć udziału.
3. Odpowiedzieć na pytanie - Czy "2049" to debiut Rafała Cichowskiego? - 1 los
4. Zostawić swój adres e-mail.
5. Możesz uzyskać dodatkowe losy. Są to opcje nieobowiązkowe. Spytasz jak? Już odpowiadam:
  • Obserwując blog z google+ - 1 dodatkowy los
  • Obserwując blog z bloggera  - 1 dodatkowy los
  • Udostępniając baner na blogu - 1 dodatkowy los
  • Udostępniając baner w google+ - 1 dodatkowy los 
  • Dodatkowa forma udostępnienia posta (np. FB czy google+) z pozostawionym linkiem - 1 dodatkowy los
Obserwacja bloga z bloggera musi być publiczna. Inaczej jej nie zobaczę. Wyszczególniajcie też, proszę, którą formę obserwacji mam wam liczyć. :) Zgłoszenia przyjmuję tylko pod tym postem. Jak ono powinno wyglądać? Voila!

Zgłaszam się.
Odpowiedź: Tak/Nie
E-mail: smieszna.nazwa95@gmail.com
Obserwuje blogger albo google+ (wybierzcie właściwe) jako: brak pomysłu
Baner udostępniłam tu: [link]

Mam nadzieje, że weźmiecie udział. Każdemu kto się zgłosi życzę powodzenia! :)

47 komentarzy:

  1. Właśnie pojawiła się u mnie recenzja tej książki ;).
    Zachęcam wszystkich do udziału w konkursie! Warto zawalczyć o tą książkę :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Zgłaszam się. :)
    odp: tak
    e-mail: wilczurka55@gmail.com
    obserwuję blogger jako: Natonator i google+ jako: Nasti Dyszkiewicz (Natonator) .
    Baner udostępniam: https://plus.google.com/u/0/107992414866506421367/posts

    OdpowiedzUsuń
  3. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: blackenedbooks@poczta.onet.pl
    Obserwuje blogger/google+ jako: BlackenedBooks

    OdpowiedzUsuń
  4. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: eweb@onet.pl
    Obserwuje blogger/google+ jako: Insane
    Baner udostępniłam tu: przy-goracej-herbacie.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. Świetna książka! Serdecznie polecam! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Z wielką chęcią wezmę udział w tym konkursie. Wiele dobrego słyszałam o tej książce i chciałabym ją przeczytać !
    Odpowiedź: tak, jest to debiut.
    e-mail: ola111201@gmail.com
    Obserwuje bloga i google: Alek .
    Baner : http://alekczyta.blogspot.com/p/banery.html
    https://plus.google.com/u/0/100408831377192766278/posts/L6QpPazev1j

    :)))

    OdpowiedzUsuń
  7. Chętnie wezmę udział. :D
    Odp: Tak :)
    e-mail: tetiana999@tlen.pl
    Obserwuję jako: Tetiana xd
    http://kochamczytack.blogspot.com
    Oczywiście udostępniam konkurs :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: cicercumcaulee@gmail.com
    Obserwuje blogger jako: Bohaterka Realna
    Baner udostępniłam tu: prawa kolumna na www.bohater-fikcyjny.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  9. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak.
    E-mail: Sara.Brzozowska@interia.pl
    Obserwuję google+ jako: Sara Brzozowska
    Baner udostępniłam tu: https://www.facebook.com/sara.brzozowska.165?fref=nf oraz tu: http://nk.pl/#grupy/570813/forum/2

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie widzę Facebook'a więc nie mogę go zaliczyć.

      Usuń
  10. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak/Nie
    E-mail: zpiorem@gmail.com
    Obserwuje blogger ORAZ google+ jako: ampH oraz amp H
    Baner udostępniłam tu: http://zpiorem.blogspot.com/p/konkursy.html
    Udostępnienie na FB: https://www.facebook.com/zpiorem?ref=hl

    OdpowiedzUsuń
  11. Zgłaszam się!
    Odpowiedź: Tak.
    E-mail:z-ksiazka-przez-swiat@wp.pl
    Obserwuje blogger jako: tommy™
    Banner: http://z-ksiazka-przez-swiat.blogspot.com/ (Zakładka "Konkursy")

    OdpowiedzUsuń
  12. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  13. Życzę Wszystkim powodzenia ;) Ja tym razem nie wezmę udziału ponieważ książka ta totalnie nie jest w moich klimatach ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. Zgłaszam się :)
    Odpowiedz: Tak
    e-mail: ania.hey@interia.pl
    Obserwuję jako Annalin

    OdpowiedzUsuń
  15. Książka mnie jakoś nie zainteresowała, ale życzę wszystkim powodzenia :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Zgłaszam się!
    Odpowiedź: Tak
    email: izareads@o2.pl
    Obserwuję blogger i google+ jako: Iza Reads
    Banner: http://izareads.blogspot.com/p/konkursy.html
    Udostępnienie FB: https://www.facebook.com/IzaReads/posts/1449525562032453?pnref=story
    Udostępnienie google+: https://plus.google.com/104561198258490258521/posts/em3F427xyRD

    OdpowiedzUsuń
  17. Zgłaszam się! c;
    Odpowiedź: Tak
    email: shatterme@onet.pl
    Obserwuję blogger i google+ jako: Dziewczyna z książkami
    Banner: http://zagoramiksiazek.blogspot.com/p/konkursy.html
    Udostępnienie FB: https://www.facebook.com/302328663205170/photos/a.349045415200161.1073741828.302328663205170/690259681078731/?type=1&theater
    Udostępnienie google+: https://plus.google.com/103343249918272604021/posts

    OdpowiedzUsuń
  18. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: xxxk4rol4xxx@wp.pl
    Obserwuję przez blogger jako: Czytać to żyć podwójnie
    Obserwuję przez Google+ jako: Karolina Sobczak
    Baner udostępniłam tu: http://czytac-to-zyc-podwojnie.blogspot.com/ <- pasek po prawej, https://plus.google.com/100255170405006643920/posts/Uod8QBg1QYr

    OdpowiedzUsuń
  19. Zaklepię sobie miejsce! Jak znajdę więcej czasu wrócę! :D

    OdpowiedzUsuń
  20. Zgłaszam się!
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: marpleous@gmail.com
    Obserwuje blogger jako: Marta Marple
    Obserwuję Google+ jako: Marta Marple
    Baner udostępniłam tu: http://shelf-of-books.blogspot.com/p/konkursy.html
    Bner udostępniłam tu: https://plus.google.com/u/0/107116972408011912508/posts/LwTV9Ya7yQC

    OdpowiedzUsuń
  21. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    e-mail: annis16@op.pl
    Obserwuję google+ jako: Anna Dudkowiak
    Baner udostępniłam tu: https://plus.google.com/109803421480339227544/posts/GQ5BxXsqA5N oraz tu: https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=3642635007267249175#editor/target=post;postID=792091813445363220;onPublishedMenu=posts;onClosedMenu=posts;postNum=0;src=postname

    OdpowiedzUsuń
  22. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail:agatajedynamla@gmail.com
    Obserwuje blogger i google+ jako: Pani Lecter
    Baner udostępniłam tu:
    google+
    https://plus.google.com/u/0/104846592253994216378/posts/9LdrEpCv4ZF
    blog:
    skazani-na-ksiazki.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  23. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: gabolek000@o2.pl
    Obserwuje blogger i google+: Gab riela
    Baner udostępniłam tu: http://gabrysiekrecenzuje.blogspot.com/p/konkursy.html i tu: https://plus.google.com/u/0/100449878202535932491/posts

    OdpowiedzUsuń
  24. Zgłaszam się :)
    Odpowiedź : Tak
    E-mail : iza.batraniec@vp.pl
    Obserwuje (google+) : Iza Batraniec
    Baner : https://plus.google.com/u/0/115127624370735348196/posts/Re3Zrv5DQY4

    OdpowiedzUsuń
  25. głaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: aleksandra.g17@interia.pl
    Obserwuje blogger: Zawsze uśmiechnięta!
    Obserwuje google+: Zawsze uśmiechnięta!
    Baner udostępniłam tu: https://plus.google.com/u/0/115985630082081500521/posts

    OdpowiedzUsuń
  26. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: kasdwaraz@gmail.com
    Obserwuje blogger i google+ jako: rudy włos
    Baner udostępniłam tu: https://plus.google.com/118250971120780612579/posts/JeN258i18P5

    OdpowiedzUsuń
  27. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: patrycja.dorotka@gmail.com
    Obserwuje blogger albo google+ (wybierzcie właściwe) jako: Patrycja Waniek
    Baner udostępniłam tu: http://ksiazkowyswiatpatrycji.blogspot.com/p/konkursy.html

    Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  28. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: klaudia.m@x.wp.pl
    Obserwuje blogger i google+ jako: Klaudia M
    Baner udostępniłam tu: https://plus.google.com/107413678601572278647/posts/31TM1Ljdphf

    OdpowiedzUsuń
  29. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: mulinka744@gmail.com
    Obserwuje blogger jako: Dagmara Marciniak
    Baner udostępniłam tu: http://modelinadagmary.blogspot.com/ i tu: https://www.facebook.com/dagmara.marciniak.102/posts/680792732053780

    Chciałam zaobserwować z google+ ale cały czas występował jakiś błąd :/

    Pozdrawiam ~ Dagmara ♥

    OdpowiedzUsuń
  30. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: ewcius1991@vp.pl
    Obserwuje blogger jako kanwuje czytam testuję
    google+ kanwuję czytam testuję
    Baner udostępniłam tu: https://plus.google.com/u/0/106586023438394583166/posts/ZoCbLnMnnVe

    OdpowiedzUsuń
  31. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: dominika76@onet.pl
    Obserwuje blogger & google+ jako: Dominika Bruzda
    Baner udostępniłam tu: https://plus.google.com/112829469540751540575/posts/FbkiFZeV9Tr

    OdpowiedzUsuń
  32. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: striped.dot@post.com
    Obserwuje blogger i google+ jako: Striped Dot
    Baner udostępniłam tu: https://plus.google.com/u/0/101665330608939213004/posts/9ST1teGtV94

    OdpowiedzUsuń
  33. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: kindziorrrrr@wp.pl
    Obserwuje blogger i google+ jako: Kinga eMem
    Baner udostępniłam tu: https://plus.google.com/102462865051246273536/posts/hX8vFyBTH5p
    Dodatkowe udostępnienie: https://www.facebook.com/kinga.markiewicz.1/posts/1431915080468350

    OdpowiedzUsuń
  34. Zgłaszam się :D
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: olusia.gucio@buziaczek.pl
    Obserwuje blogger & google+ jako: Aleksandra B
    Baner udostępniłam tu: https://plus.google.com/104958888514205096066/posts/58V7JCZdTro

    OdpowiedzUsuń
  35. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: kinga0529@o2.pl
    Obserwuje google+ jako: Kinga McAlvares

    OdpowiedzUsuń
  36. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: przygodymolaksiazkowego@gmail.com
    Obserwuje blogger i google+ jako: Caroline Livre
    Baner udostępniłam tu: http://przygody-mola-ksiazkowego.blogspot.com/p/konkursy_5.html

    OdpowiedzUsuń
  37. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: j.m.k.janas@gmail.com
    Obserwuje blogger jako:J.M.K. Janas

    OdpowiedzUsuń
  38. Zgłaszam się :)
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: powerless251298@wp.pl
    Obserwuję (google+) jako: Patrycja Sudoł
    Baner: https://plus.google.com/116464160670968465442/posts/CFPMkXxY5yR

    OdpowiedzUsuń
  39. Zgłaszam się!
    Odpowiedź: Tak
    email: lafee2702@gmail.com
    obserwuje blogger i g+ jako Niko N.
    baner na: http://zainfekowana-ksiazka.blogspot.com/p/konkursy.html
    oraz na https://plus.google.com/112961098953106042411/posts/AheYVTdFVkH

    OdpowiedzUsuń
  40. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: tak
    email: boo_oo@o2.pl
    obserwuję bloga z bloggera oraz google+
    :))

    OdpowiedzUsuń
  41. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: gogunia3@wp.pl
    Obserwuje blogger jako: Katarzyna

    OdpowiedzUsuń
  42. Zgłaszam się! :D
    Odpowiadam: Tak
    E-mail: chronieskrzydlasmokow@wp.pl
    Obserwuję bloga i Google jako: Lucy Lomar
    Banner tu: https://plus.google.com/u/0/101901055991832444959/posts/XJq1PR8rioh
    I drugi banner tu: http://zeglujacmiedzysnami.blogspot.com/p/rozdania.html

    OdpowiedzUsuń
  43. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: lenaczeks@gmail.com
    Obserwuje google jako: Lena S
    Baner udostępniłam tu: https://plus.google.com/100246481952991609950/posts/C91JxfMGZa7
    oraz tu: https://www.facebook.com/magdalena.skiba.564/posts/465422060284284

    OdpowiedzUsuń
  44. zgłaszam się :)
    odpowiedz:tak
    e-mail:beatabr6@wp.pl
    obserwuję-blogger

    OdpowiedzUsuń
  45. Zgłaszam się.
    Odpowiedź: Tak
    E-mail: tomcia69@onet.pl
    Obserwuje blogger & google+ jako: Maybe Someday
    Baner udostępniłam tu: https://plus.google.com/103295489528156677644/posts/ai7QVYfwewP

    OdpowiedzUsuń

Komentarz to dla Ciebie chwila, zaledwie kilka uderzeń w klawiaturę. Jednak dla mnie, jest to ogromna siła motywująca do działania. Dlatego dziękuje Ci za każde słowo jakie tu zostawiasz. ;)